Partnerschap

We streven naar duurzame partnerschappen in onze relaties. Samenwerkingen leiden tot kruisbestuiving en samen kunnen vraagstukken in een organisatie worden opgepakt. We willen samen met onze partners betekenis geven aan het verbeteren van processen door inzet van ICT. We voelen ons betrokken bij de organisatie en zetten ons in om ons klantbewustzijn te vergroten. Onze ambitie is dat we strategische waarde toevoegen aan de organisaties van onze partners. Langdurige, betekenisvolle en duurzame relaties zijn de doelen die we daarbij nastreven.

Onze verdienmodellen zijn uniek en laten zich ook het beste omschrijven als maatwerk. Voor iedere partner zijn wij bijvoorbeeld ook bereid om in een gezamenlijk plan de wederzijdse verwachtingen vast te leggen voor langere termijnen. Dat betekent ook dat er niet per se een startkapitaal aanwezig hoeft te zijn om maatwerk van ons in te gaan zetten. Daarin kenmerken wij ons als ideale partner voor partijen die op zoek zijn naar software op maat in een partnerschap. Vanzelfsprekend kunnen wij ook meer traditionele afspraken maken en staan wij open voor al uw idee├źn betreffende verdienmodellen.

Als u vragen heeft over de wijze waarop wij uw partner zouden kunnen zijn, of u vraagt zich af welke strategische waarde wij aan uw organisatie kunnen toevoegen, neem gerust contact met ons op voor een geheel vrijblijvende kennismaking.

Neem contact op