Informatiebeveiliging

Heeft u voldoende inzicht in de informatiebeveiligingsrisicos van uw organisatie?

Veel organisaties zijn zich helaas vaak nog onvoldoende bewust van de gevolgen van verschillende informatiebeveiligingsrisico’s. Niet omdat ze dat bewust negeren, maar omdat diepgaande kennis en inzicht ontbreekt. Vimisol helpt organisaties inzicht te krijgen. Vimisol weet dat door na te denken over, en bezig zijn met, informatiebeveiliging een positief effect heeft op de risico's. Vimisol heeft een flexibele benadering waarbij samen met u stappen worden gezet om informatiebeveiliging in uw organisatie naar een hoger niveau te brengen.

Informatiebeveiliging op maat

Vimisol kan op maat uw wensen met betrekking tot informatiebeveiliging invulling geven. Afhankelijk van uw wensen en situatie kan Vimisol uw omgeving analyseren, advies geven of zelfs bepaalde informatiebeveiligingsrollen mogelijkheden die Vimisol voor uw organisatie kan aanbieden.

Vimisol Security Assessment

Vimisol heeft ook een standaard ontwikkeld waarbij in drie stappen belangrijke aspecten van de informatiebeveiliging van uw organisatie in kaart wordt gebracht. Tijdens dat traject helpt Vimisol u inzicht te verkrijgen in de risico’s en de mogelijke consequenties van incidenten. Dit kan variëren van een klein incident tot rampscenario.

Dit inzicht geeft Vimisol door middel van drie stappen. Dit heet de Vimisol SecurityAssessment (VSA). De stappen kunnen individueel of als één traject worden uitgevoerd. Idealiter wordt de gehele VSA cyclisch elke één tot drie jaar uitgevoerd omdat de organisatie en de omgeving veranderen. Vimisol gaat graag met u in gesprek om te kijken wat het beste past bij uw organisatie.

Wilt u weten hoe Vimisol u kan helpen met informatiebeveiliging? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op