Main Content

Contact

info@vimisol.com
085 8770039

Robbert Jan van de Velde

Robbert Jan heeft veel ervaring met grensverleggende softwareoplossingen en IT beheer. Hij wordt gedreven door de continue vernieuwingen en haalt daar altijd het beste uit voor Vimisol. Zijn innovatieve kracht zorgt voor de best mogelijke producten voor de klanten van Vimisol.

Marco van Maanen

Marco heeft al 30 jaar, zowel in de praktijk als in aansturende rollen, ervaring met IT beheer, softwareontwikkeling en informatiebeveiliging. De best mogelijke ondersteuning van mens en maatschappij, door inzet van IT, inspireert en motiveert hem. Door zijn kennis te combineren met zijn motivatie zorgt Marco ervoor dat informatiebeveiliging op orde is en dat de oplossingen van Vimisol perfect aansluiten bij haar klanten.

Maatwerk software

Op het gebied van maatwerk software onderscheiden wij ons door het samen ontwikkelen van procesverbeteringen als een partner.

Oplossingen

Door onze manier van werken verdiepen we ons in uw organisatie waardoor we partners worden en uw taal gaan spreken. Daar hebben we al, naar volle tevredenheid van onze klanten, veel ervaring mee.

Partners

We streven naar duurzame partnerschappen in onze relaties. Samenwerkingen leiden tot kruisbestuiving en samen kunnen vraagstukken in een organisatie worden opgepakt.

Contact

mail: info@vimisol.com
telefoon: 085 8770039