Oplossingen

Door onze manier van werken verdiepen we ons in uw organisatie waardoor we partners worden en uw taal gaan spreken. Daar hebben we al, naar volle tevredenheid van onze klanten, veel ervaring mee.

Avabel

Een maatwerk oplossing waarbij productie, inkoop en verkoop van artikelen, voor binnen- en buitendienst, via portalen, webshop en ERP aan elkaar is gekoppeld. Het maatwerk beperkt zich niet tot de software alleen. De relatie met Avabel is ook een partnerschap op maat en dat leidt tot mooi successen waar we samen met Avabel trots op zijn.

Ondernemersacademie

Een tool waarbij de software zorgt voor de juiste ondersteuning bij de creatie van een 360 graden feedback voor de deelnemer(s). De coaches en de deelnemers kunnen vertrouwen op de ondersteunende software en ze kunnen hun focus richten op andere zaken die belangrijk zijn.

Prolof

Eén oplossing voor de registratie van verlof en extra gewerkte uren (overwerk) die gebruikersvriendelijk en overal beschikbaar is voor alle gebruikers. Altijd en overal hebben de gebruikers zicht op de actuele stand. Prolof is duidelijk en actueel voor iedere gebruiker. Er bestaat geen ruis meer over verlof en extra gewerkte uren. Dat voorkomt ruis, tijdverlies en frustratie. Vertrouwen betreffende verlof en extra gewerkte uren is belangrijk om fijn te werken.

Debineo

Onze software helpt bedrijven om eenvoudiger openstaande posten te verminderen. Debineo software leidt tot een betere financiële positie van uw organisatie en tot tevreden medewerkers. Door de tijdige en heldere communicatie leidt Debineo software uiteindelijk ook tot een betere klantrelatie.